El conte, “Sóc la Pau” d’Anna Obiols i il.lustracions de Subi, de la col.leció Els meus contes Preferits, tren blau.
Es un conte per treballar la pau, amb les il.lustracions veiem la foscor d’una guerra, al final hi ha un bri d’esperança i de llum.
Aquest llibre el tenim a la biblioteca de la Lliga, el podeu passar a buscar quan vulgueu.

I l’exposició és de la Carme Solé, una il.lustradora catalana amb molta sensibilitat i molts colors. Segons paraules de la poetessa Jocelyn Tholoniat la Carme és “comprometida con los problemas de la gente, los niños y los mayores; enfadada con los depredadores del planeta, el horror de las guerras y las injusticias”

Es per això que ens ha semblat adient donar les dues informacions conjuntament, per fer un treball conjunt amb el conte i l’exposició, per parlar de pau i de guerra es poden treballar els colors, quines emocions ens transmeten, com veiem el mateix dibuix però pintat amb colors diferents.

Si entreu al web de Unnim (www.unnim.es) i dins de obra social entreu a exposicions, trobareu la de la Carme Solé, i també hi ha propostes d’activitats dirigides a cicle mitjà i superior de primària en relació a l’exposició que són gratuites. L’exposició hi serà fins el 13 de març 2011.

conte per treballar la pau

guerra i pau vistes a través del color

Anuncis