Us presentem el llibre “L’àvia necessita petonets“. Amb aquest llibre, tant la seva autora com la il.lustradora (Ana Bergua i Carme Sala) volen explicar a tots els nens i nenes que tinguin la sort de tenir als seus avis i àvies  aprop seu, els processos de deteriorament mental associats a la vellesa com una cosa natural i sovint inevitable, tot fomentant l’afecte i la tendresa com a sistema pal.liatiu d’aquest.

Aquest llibre té un tresor entre els seus fulls, un seguit de propostes imaginatives per estimular la memòria dels nostres grans, tot implicant la canalla de la casa.

Han rebut un gran suport per part de diferents associacions i entitats relacionades amb l’Alzheimer de Catalunya.

El  llibre té un bloc propi per qui vulgui compartir la seva història www.abuelanecesitabesitos.blogspot.com .

L’acceptació dels altres ha de començar desde casa, recordem la dita “actua localment i pensa globalment” i afegim una reflexió de la mare Teresa de Calcuta que diu “la major enfermetat no és la lepra ni la tubercul.losi, sinó més aviat el sentir-se no estimat, no cuidat i abandonat de tots”.

Creiem que aquest conte permet treballar i reflexionar sobre molts aspectes, tals i com la vellesa, la familia, l’afecte, la comprensió, l’amor, la paciència, l’enfermetat.

Us deixem la portada del conte i alguna imatge més de l’interior. Us deixem també l’ adreça del bloc de la il.lustradora Carme Sala on hi podreu trobar més informació sobre aquest conte www.lamevamaleta.blogspot.com

llibre Avia necessita petonets

portada

llibre Avia necessita petonets

dibuix interior

llibre Avia necessita petonets

dibuix interior

Anuncis