Dons si! un altre curs que ha passat, i a l’Hora del Conte ho hem fet coincidir amb una sessió una mica diferent, en Jaume Bosuldu ens presentarà el conte “L’escut del cavaller del drac” amb uns titelles genials que confecciona ell mateix. Esperem que us agradi! Recordem que l’hora del conte és aquest diumenge 19  a les 12:00h del migdia, al carrer Sol  i Padrís s/n de Sabadell. I com cada diumenge que hi ha Hora del Conte, també podreu canviar llibres a la parada d’intercanvi que hi trobareu just a l’entrada del centre cívic, animeu-vos a portar els llibres que ja no llegireu més i canvieu-los, així els llibres arribaran a més gent!

Un secret…. les noies de l’Hora del Conte ja estan treballant en les sessions de la propera temporada…

Aprofiteu l’estiu per descansar i jugar, però també per llegir i no oblidar-vos de tot el que heu après durant el curs.

Si marxeu de vacances, perquè no ho aprofiteu per fer un petit treball de recerca sobre els llocs que visitareu?

També seria molt xul.lo si us animeu a fer un diari de l’estiu, quin és el vostre dia a dia,  si ajudeu a les tasques de casa, si aneu a comprar, si teniu plantes al balcó o al terrat, anècdotes amb la vostra

mascota si la teniu, quines activitats feu al casal d’estiu si hi aneu, i tot el que se us acudeixi! segur que tot serà molt interessant d’explicar, i a part de ser un molt bon exercici per l’estiu, també serà un record molt bonic per quan sigueu més grans. Recordeu que a l’entrada de la setmana passada us recomanàvem de guardar en una capsa gran tot el material que us pogués servir per fer manualitats? dons segur que hi trobareu material per confeccionar el vostre diari.

Podeu aprofitar alguna llibreta que encara tingui fulls sense utilitzar, o bé, podeu fer els fulls individualment i després ajuntar-los tal i com feu amb els àlbums de l’escola, serà una bona manera de deixar volar la vostra imaginació! penseu que en la confecció del vostre diari tot s’hi val!

Si assistiu a l’espectacle de titelles que us proposem, podeu anar a  parlar amb el Jaume al final i preguntar-li com fa els titelles, quins materials fa servir, com s’inspira per donar-los una aparença o una altra, o en fi, qualsevol aspecte que volgueu conèixer! segur que a ell li encantarà escoltar-vos i donar-vos resposta. I ja tindreu una primera història amb la que encetar el vostre diari de l’estiu!

I si… cap al final de l’estiu us recordeu de nosaltres…. ens encantaria que ens expliquéssiu com heu fet el vostre diari, si us ha agradat fer-lo, i fins i tot potser ens podeu fer arribar alguna fotografia!

De moment ho deixem aquí, però no us penseu  que pleguem per vacances, seguirem donant més idees per treballar aquest estiu!

Anuncis