Hem rebut la informació relativa a un concurs de fotografia molt especial, la organitza la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell. El tema seran els animals de companyia i hi haurà tres categories de premis, així tindreu més possibilitat d’obtenir-ne algun , us deixem la informació de les bases al final de l’entrada, així com la pàgina de la protectora. Teniu de temps per entregar les vostres fotografies fins el dia 12 de setembre, i els premis s’entregaran el dia 18 del mateix mes, aprofitant la 8ª Festa de l’Animal de Companyia que tindrà lloc a la Plaça de l’Argub de Sabadell, més endavant tindrem més informació.

Aprofiteu el temps d’estiu per treure el millor profit fotogràfic de les vostres mascotes, ara és un bon moment donat que hi passareu molt més temps i a més potser canviareu d’entorn.

Tot seguit us donem propostes d’activitats per fer amb els vostres animalets.

Recordeu que us vam proposar de fer un diari de l’estiu? dons la vostra mascota hi té molt a dir, hi podeu explicar un munt de coses, com es diu i d’on vé el nom, si us l’heu inventat o bé hi ha alguna història al darrera. També hi podeu explicar les trapelleries, manies, i anècdotes de tota mena que de ben segur us han passat amb ells, totes aquestes redaccions seran un molt bon treball per aquest estiu. Acompanyeu-les d’algun dibuix o alguna fotografia i ensenyeu-li per veure si es reconeix. Expliqueu què feu cada dia amb ell o ella, quines feines us pertoquen a vosaltres i quines a la resta de la familia, és molt important assumir aquestes tasques perquè així es treballa la responsabilitat, i a més és important fer-les bé.

Una altra activitat, us agraden les pel.lícules? n’heu vistes algunes en les quals el protagonista és algun animal de companyia? tot i així segur que no les heu vistes totes, podeu anar a la biblioteca i fer una mica de recerca per buscar-ne més. Fixeu-vos en quines qualitats tenen els animals que hi surten i un cop vista la pel.lícula, feu-ne un resum al vostre diari de l’estiu.

Segur que considereu la vostra mascota com un membre més de la familia, perquè no busqueu fotografies a on surti, des que va entrar a casa fins avui, i li munteu un petit àlbum? el procés de buscar i triar les fotos serà divertit i entretingut. I no us conformeu amb enganxar les fotografies, poseu alguna explicació a sota, o al costat. Podeu fer servir un àlbum adient o bé fer-lo vosaltres mateixos, buscant dins la capsa de material de manualitats.

Sabeu de quina raça és la vostra mascota? existeixen guies de races d’animals de companyia, un cop més a les biblioteques, busqueu-les i apreneu més característiques del vostre animal i així, quan vinguin els vostres amics o familiars, els podreu explicar la informació que heu trobat. Igualment la podeu adjuntar al vostre diari d’estiu o a l’àlbum.

I ja per acabar i donat que els gossos, en aquest cas, necessiten córrer força per mantenir-se en forma i desfogar-se, perquè no feu sortides al rodal de la vostra ciutat per deixar lliure al vostre gos o gossa? ells ho agrairan i per vosaltres serà una oportunitat de respirar una mica d’aire net i de fugir una estona de les zones urbanes. A vegades el què no fem per nosaltres mateixos, ho fem pels altres.

Us deixem la informació de què us parlàvem al començament. Molta sort si us presenteu al concurs!

www.protectorasabadell.org

Bases concurs fotografia protectora

Anuncis