Us fem arribar la iniciativa que estan duent a terme algunes famílies del grup de tercer de primària del CEIP Pau Casals de Sabadell.

Cada divendres per la tarda, en sortir de l’escola, un grup de famílies porten als seus fills i filles a la biblioteca de Ponent i allà s’hi estan durant una horeta o horeta i mitja per fer deures.

Felicitem a aquestes famílies per haver tingut aquesta idea tan magnífica i els agraïm el compartir-la amb nosaltres per poder-la donar a conèixer.

Són molts els beneficis que de bon començament se’ns acudeixen amb una iniciativa com aquesta:

– aprofitar un equipament ciutadà, ben condicionat i gratuït,

-induir a l’hàbit de fer els deures i d’anar a la biblioteca amb regularitat per tal de considerar-la com un espai lligat al treball i a la concentració

– possibilitat de oferir com a premi a una bona estona de treball i esforç el poder-se emportar un llibre a casa, o una pel.lícula o un cd de música o una revista

– treballar l’hàbit de la lectura…

i a més, per les famílies també suposa un espai d’esbarjo ja sigui compartint les tasques dels seus fills i filles, o aprofitant per llegir o escoltar música, o bé fer consultes per internet, o també aprofitar per fer algun encàrrec mentre la resta de mares i pares estan amb la resta de nens i nenes.

Ja ho veieu, les possibilitats que ofereix aquesta iniciativa no s’acaben! us animem a que feu el mateix amb els vostres fills i filles, i ja ens ho explicareu!

Anuncis