Us proposem tot d’activitats per decorar el pessebre de Nadal, ja sigui a l’escola o a casa. Volem uns naixements enmig de boscos frondosos, plens d’arbres confeccionats amb totes les tècniques que se us acudeixin.

Tenim un amic que ens ha donat moltes idees, aquí us les deixem! Continueu llegint per veure’n el detall. En la foto veureu que els arbres els ha col.locat sobre una base de galetes al revés, però també podeu fer servir plastilina o fer un forat dins un bloc d’escuma, o utilitzar les bases sobre les que es munten els rams de flors.

bosc arbres diferents tecniques

Activitat 1- Material necessari: palletes de refrescs (millor si són de les que es dobleguen), celo.
Ajuntem unes quantes palletes a diferents alçades, dobleguem-les en diferents direccions. Talleu per la base per igualar les palletes. Lligar-les amb celo.

Activitat 2– Material necessari: pinxos (millor que siguin de fibres, dels que no es trenquen), colors i retoladors, celo.

A partir de la meitat del pinxo, anar-lo doblegant donant-li la forma de les branques. Quan en tinguem uns quants, lligar-los amb celo. Es poden pintar amb els colors abans de començar a doblegar-los.

Activitats 1 i 2

Activitat 3– Material necessari: dues safates de porex i unes serpentines. Cúter i celo o pega.
Tallem una safata en forma de tronc i branques, i la segona safata igual. Les encarem i les enganxem amb celo o pega. Obrir les serpentines i col.locar-les per sobre per fer el volum de les fulles.

Activitat 3

Activitat 4- Material necessari: filferro (pot ser de colors), fotos de Nadal o d’amics o desitjos escrits en un paper o cartolina.
Aquí potser caldrà una mica de traça per anar doblegant el filferro i anar-li donant forma, hem de fer una base, el tronc i les branques i al final de cada branca hem de fer com un ganxet per poder penjar-hi les fotos o desitjos.

Activitat 4

Activitat 5– Material necessari: cartolina, confeti, pega blanca, pinzell.
Amb el pinzell dibuixar el tronc i les branques a sobre una cartolina, abocar-hi el confeti per sobre i amb les mans pressionar suaument. Tombar la cartolina, caurà el confeti que no estigui enganxat i ens quedarà un arbre genial.

Activitat 5

Activitat 6- Material necessari: corda, filferro i tisores.
Ficar el filferro dins la corda cargolant conjuntament, donar-li la forma de base i arbre.

Activitat 6

Activitat 7– Material necessari: tires de serpentina, pega de barra, cartolina gran.
Tallar tires de serpentina i passar-les per la pega de barra. Anar disposant les tires sobre la cartolina per anar dibuixant l’arbre.

Activitat 7

Esperem que aquestes propostes us hagin agradat i que us animeu a posar-les en pràctica. Ja ens ensenyareu el resultat!
Anuncis