El dissabte passat van iniciar a Tv3 la programació de Boscos, un programa per donar a conèixer els boscos de Catalunya. Cliqueu aquí per veure’l.

Aquest programa va inspirar-se en el fet que l’any passat va ser declarat Any Internacional dels Boscos. Des d’aquest bloc han estat moltes les activitats que hem proposat per treballar els arbres, us animem a que les recupereu i les poseu en pràctica.

Els arbres ens acompanyen i ens han acompanyat tota la vida, no ens conformem amb  parlar d’ells només l’any que se’ls ha recordat a nivell global.  Així dons, us proposem que seguiu aquest programa cada setmana, fins i tot en podeu fer un visionat des de l’escola donat que el programa es pot veure des de Internet.

A partir dels arbres podem aprendre moltes altres coses, un bosc no és només el conjunt d’arbres que hi ha, també és tot el conjunt d’altres éssers vius que interaccionen. Aquest programa dóna tot de pinzellades molt interessants sobre diferents aspectes relacionats amb els boscos, descobriu-les!

Podeu fer una col·lecció de fitxes dels arbres que vagin sortint als diferents programes, o bé de la resta d’informacions que hi surten.

Conèixer els boscos és una manera de respectar-los. No ens podem permetre malmetre ni un sol arbre.

Anuncis