Avui ens hem deixat caure pel Centre Cultural Unnim de Terrassa per conèixer la Roser Capdevila i una de les seves filles, l’Anna. Si, si!! La Roser és la mare i il·lustradora de Les Tres Bessones!

I és que allà hi trobareu l’ exposició  “Roser Capdevila, Unes bèsties molt poc animals”, cinc contes protagonitzats per animals molt poc animals i amb unes històries molt humanes.

La Roser  a través d’aquestes històries, denúncia situacions com el maltractament i la marginació. Tot i així no ens hem de deixar trepitjar i hem de lluitar amb esforç i treball per tenir una vida millor. Aquests són els seus valors.

Així dons, en aquestes històries no hi trobareu a cap de les tres bessones! ara que…. si us hi fixeu bé, potser en trobareu una dalt d’un autobús amb una conductora força peculiar!

I parlant de fixar-se… us proposem que gaudiu de cada una de les il·lustracións, ja que estan plenes de detalls.

Dels cinc contes que hi trobareu, us deixem el resum de “La vaca Melodie“, ja veureu que per sortir-se’n, d’una situació que no li agradava va acabar muntant…. una cooperativa!! i en aquest any 2012, Any Internacional de les Cooperatives, ens ha semblat un conte molt adient.

Aquest pdf és molt especial ja que la Roser ens l’ha firmat, i també ens ha deixat que a la capçalera dels nostre bloc hi posem una de les il·lustracions del conte, moltes gràcies Roser!!

vacaMelodie

Podeu veure l’exposició pel vostre compte i també ofereixen un taller a les escoles del qual us en deixem l’enllaç AQUI.

Esperem que aquesta exposició us agradi tant com a nosaltres, deixem la portada del catàleg  a la relació de llibres que ens agraden i que podreu veure al lateral del bloc.

Anuncis