Hem trobat aquesta història furgant pel bloc de l’Assumpta Montellà. Pels qui no la conegueu, l’Assumpta Montellà va escriure el llibre sobre la Maternitat d’Elna, i la seva fundadora l’Elisabeth Eidenbenz, que tenim dins la nostra llista de vides que cal conèixer i que va morir l’any passat.

Pels qui no l’hagueu llegit us recomanem aquest llibre des del cor, un cop llegit no el podreu oblidar mai i de ben segur que no en podreu quedar indiferents.

Dit això, dins del seu bloc l’Assumpta ens fa un regal, un llibre que va escriure fa temps inspirat en la seva euga Maia, i ens ha semblat molt adient deixar-vos l’enllaç perquè us el pugueu baixar i llegir. Pot ser una lectura pels qui ja comencen a llegir llibres “sense dibuixos” i és una bona referència per treballar els valors que calen per cuidar i estimar als animals. Dins el seu bloc també trobareu un pdf amb una proposta d’activitats dirigides a alumnes de ESO i Batxillerat.

Us deixem l’enllaç i unes paraules de l’Assumpta:

“Amb ella he viscut moltes experiències, damunt del seu llom, o caminant al seu costat. Sempre m’ha escoltat movent les seves orelles cap a mi, i crec que les passejades compartides m’ha estalviat més d’una visita al psicoanalista…

Amb ella, galopant, he conegut l’expressió màxima de la llibertat. I també amb ella, dormint al ras sota les estrelles d’una nit d’estiu en una clariana de bosc, a tocar de les Agudes, en el Montseny, m’he sentit plenament feliç.”

Maia, episodis d’una travessia.

Anuncis