El passat dia 17 de maig es va fer la presentació d’aquest llibre a Sabadell, organitzat per la plataforma Un altre món és possible i la col·laboració de la Lliga dels Drets dels Pobles .

A la presentació hi van participar la Iman Ahmad Hamas, periodista i activista irakiana, que ens va explicar la situació de la dona a l’Irak actual i que és una de les dones que trobarem al llibre, i la Rita Huybens, presidenta de la nostra entitat i que ens va explicar la situació de la dona a la República Democràtica del Congo tot introduint la situació política i econòmica del país.

llibre 1325Mujerestejiendolapaz

Va ser una presentació molt i molt interessant, tant la Iman com la Rita ens van donar molta informació que no ens explicaran mai els mitjans de comunicació convencionals i que dona compte de tota la feina que encara hi ha per fer.

La xifra 1325 és la Resolució aprovada pel consell nacional de les Nacions Unides l’any 2000 i en la qual es reconeix per primera vegada en un document escrit, el paper de les dones en la construcció de la pau.

En el llibre hi trobareu les històries de 70 dones conegudes i no conegudes i com han contribuït  a que el món sigui una mica millor, més humà, més estable i més segur.

Un cop hem fet una ullada al llibre hem vist amb alegria que en la relació de dones, hi figuren algunes de les que tenim a la nostra llista de referents, de dones que cal conèixer.

Presentar-vos aquest llibre suposa per nosaltres donar un salt important i incrementar en molt, les dones referents. Així dons, en la nostra llista de referents, hi afegirem directament la imatge d’aquest llibre i l’enllaç.

El llibre es pot comprar però també es pot consultar directament a la pàgina www.1325mujerestejiendolapaz.org

Esperem que hi entreu a fer alguna visita i que l’utilitzeu per donar visibilitat  a totes aquestes dones.

Anuncis