Un altre curs que acaba i per tant un estiu que comença amb tot de possibilitats per gaudir del bon temps, de la família, dels amics (dels què ja tenim i dels nous que farem), i també per aprofitar el temps per fer activitats noves i engrescadores.

Tal i com diu la cançó dels Súpers, “cada dia pot ser una superaventura tan si estàs a la ciutat o a la natura”, només ens cal la nostra predisposició i les ganes de convertir cada fet que fem en un fet especial!

Hem decidit de fer un descans en les entrades d’aquest bloc però per poc temps, estem treballant en noves activitats per oferir-vos de cara al proper curs.

Abans de què us adoneu, tornarem a les nostres entrades setmanals proposant contes i activitats per treballar valors, sempre en la nostra línia.

Tot i així no prometem res, podria ser que se’ns escapés alguna proposta per vosaltres. Seguirem actius al tuiter.

De moment, us proposem que recupereu  les entrades amb les propostes que vam fer durant l’estiu de l’any passat,  perquè són molt interessants i econòmiques de dur a terme, només heu de clicar “Activitats estiu” al núvol d’etiquetes per tenir-les totes juntes!

Bon estiu i fins aviat!!

Grup de Contes Solidaris.

Anuncis