La previsió que teníem l’any  passat era de que aquest any 2013 ens portaria molts canvis.

Res més lluny de la realitat, de moment i degut a diverses raons de tota procedència, no podrem mantenir les entrades setmanals en aquest bloc, com havíem estat fent fins ara. La nostra intenció és la de fer una entrada mensual com a mínim, i si podem dons més d’una.

Però seguim aquí, treballant i mirant de seguir portant endavant les nostres activitats.

Per això, us adrecem al nostre núvol d’etiquetes, hem anat “marcant” totes les nostres entrades perquè les pugueu trobar fàcilment tot clicant l’etiqueta que més us interessi.

Les activitats segueixen sempre vigents per dur-les a terme en quant ho trobeu adient, i com sempre, us demanem que si ens voleu dir com les heu desenvolupades i quin ha estat el resultat, estarem encantades de compartir-ho amb la resta!

També podeu consultar la pàgina de la Lliga i en cada una de les campanyes hi trobareu l’apartat de recursos on hi ha detallades les activitats i tallers oferits.

De tots els canvis en sorgeixen oportunitats, desitgem que totes i tots no us deixeu vèncer pel desànim ni per la desesperança, i que treballeu intensament per trobar aquestes oportunitats.

Grup de Contes de la Lliga dels Drets dels Pobles.

Anuncis